Axis netwerkcamera met 4K resolutie

Axis Communications lanceert de eerste draadloze videobewakingscamera met 4K resolutie. De resolutie van de nieuwe AXIS P1428-E 4K-netwerkcamera is vier keer hoger dan die van een Full HD camera.

De P1428-E 4K-netwerkcamera is het meest geavanceerde model in het productgamma van Axis Communications, de Zweedse specialist in netwerkcamera’s. Deze netwerkcamera heeft een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels bij 30 frames per seconde. Dat is vier keer zo hoog als een 1080p-camera.


Deze 4K-netwerkcamera kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Deze camera heeft ook enkele bijzonder functies. Zo kun je op afstand zoomen en scherpstellen. Het apparaat heeft ook een ingebouwde sleuf voor micro-sd geheugenkaarten. Dankzij de hoge resolutie kun je delen van het beeld uitvergroten zonder dat er details verloren gaan.


De “live” videostream kun je desgewenst op 1080p Full HD-resolutie instellen om bandbreedte te besparen. De camera neemt dan wel nog beelden op in de volledige 4K resolutie die je achteraf bij problemen kunt bekijken en analyseren.


De Axis P1428-E 4K-netwerkcamera is vanaf juni verkrijgbaar voor een nog onbekende prijs.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content