Babyfoon voor de smartphone-generatie

De Philips In.Sight Baby Monitor maakt opnamen in de kinderkamer die ouders via een app kunnen bekijken op hun smartphone of tablet.

De nieuwe babyfoon van van Philips is geschikt voor de iPhone en iPad. Ouders kunnen niet alleen luisteren, maar ook in real-time kijken of hun baby wakker is of ligt te huilen. Ze kunnen de app ook instellen dat ze worden gewaarschuwd wanneer hun baby beweegt of geluid maakt.


Na het downloaden van de app genereert deze een QR-code die je bij de In.Sight-camera dient te houden, zodat die zichzelf automatisch installeert. De veiligheid wordt gewaarborgd door een versleutelde netwerkverbinding tussen de monitor en de iPhone of iPad.


De Philips In.Sight Baby Monitor heeft een groothoeklens en levert beelden van HD-videokwaliteit. De camera biedt ook nachtzicht-functionaliteit. Met de digitale inzoomfunctie kan je beelden in detail bekijken. Met de ‘continuous audio’-functie kan je de baby ook horen wanneer de iPhone is vergrendeld. Bovendien heeft de babyfoon een terugpraatfunctie zodat je al tegen het kind kan praten om het te kalmeren totdat je in de kinderkamer bent aangekomen.


De In.Sight Baby Monitor is ook uitgerust met een temperatuur- en luchtvochtigheidssensor. Via de app kan je de waarden opvragen en je laten waarschuwen wanneer de temperatuur boven een ingestelde waarde uitkomt.


De Philips In.Sight Baby Monitor (B120) is verkrijgbaar vanaf april en heeft een adviesprijs van 169,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content