Bedien je verwarmingssysteem via een mobiele app

Honeywell Round Connected Thermostat © Honeywell

De Round Connected Thermostat van Honeywell is een thermostaat die met elk verwarmingssysteem werkt en bediend kan worden via een mobiele app. Deze thermostaat in ronde vorm lijkt op de Nest Learning Thermostat, maar is wel veel goedkoper.

De Honeywell Round Connected Thermostat past op elk verwarmingssysteem. De thermostaat wordt geleverd als Aan/Uit of Modulerende thermostaat met internetgateway.

Je kunt deze thermostaat op afstand bedienen en programmeren via smartphone, tablet en Pebble smartwatch met behulp van de Total Connect Comfort-app die beschikbaar is voor iOS en Android.

Naast de mogelijkheid om de temperatuur op afstand te regelen en te programmeren, bevat de app ook eenvoudige sneltoetsen. Met “Besparing-Eco”, “Verwarming Uit” of “Afwezig” is de verwarming eenvoudig aan te passen.

Er bestaat ook een IFTTT-kanaal voor de Round Connected. Via dit kanaal kun je deze thermostaat koppelen aan meer dan 160 verbonden producten en diensten. Je kunt acties programmeren zoals “ALS de temperatuur buiten tot 5° Celsius daalt, zet DAN de verwarming op 20° Celsius” of “ALS ik een specifieke postcode verlaat, zet DAN de verwarming uit”. Volgens Honeywell kun je wel tot 22 procent besparen op je energierekening.

De Honeywell Round Connected Thermostat is verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf 145 euro. Dat is heel wat goedkoper dan de Nest Learning Thermostaat die 219 euro kost.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content