Betaalbare inkjetmultifunctional

De Brother DCP-J125 is een multifunctionele inkjetprinter die afdruk-, scan- en kopieerfuncties biedt in een compact toestel.

De Brother DCP-J125 is een multifunctionele inkjetprinter die afdruk-, scan- en kopieerfuncties biedt in een compact toestel.


De nieuwe Brother multifunctional print volgens de fabrikant met een snelheid van 33 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en 27 ppm in kleur met een afdrukresolutie tot 6.000 dpi. Het toestel heeft een invoerlade tot 100 bladen. De DCP-J125 kan twee tot vier pagina’s op één enkel A4-blad kopiëren.


Met de vlakbedscanner kan je documenten met een resolutie tot 1.200 x 2.400 dpi rechtstreeks naar e-mail of geheugenkaart digitaliseren. De DCP-J125 is uitgerust met een 4,8 cm LCD-kleurenscherm waarop je afbeeldingen kan bekijken en selecteren voor afdruk. Met de Reallusion FaceFilter Studio software kun je foto’s fijnstellen alvorens ze af te drukken.


De Brother multifunctional heeft aparte inktpatronen zodat je enkel wat leeg is dient te vervangen. Brother heeft ook een gratis retour- en recyclageprogramma voor inktpatronen, toners en drums. De Brother DCP-J125 meet 390 x 368 x 150 mm en kost 89 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content