Betaalbare Windows-tablets van Toshiba

De Encore 2 WT10-A en Encore 2 WT8-B zijn twee nieuwe betaalbare Windows 8.1-tablets van Toshiba. Dankzij TruCapture kun je met deze tablets foto’s maken van whiteboards en projecties.

De 10,1-inch Toshiba Encore 2 WT10-A en 8-inch Encore 2 WT8-B Windows-tablets hebben een Intel Atom-processor, 1280 x 800 pixels schermresolutie, 32 GB opslagruimte, ruimte voor een microsd-kaartje van maximaal 128 GB, 5-mp achtercamera, 1,2-mp voorcamera en een accuduur van maximaal 8,5 uur.


Beide tablets wordt geleverd met een gratis jaarabonnement op Microsoft Office 365 en 60 gratis wereldminuten per maand voor Skype. De goudkleurige tablets zijn ergonomisch vormgegeven, met afgeronde randen waardoor ze prettig in de hand liggen. Bovendien zijn de speakers zo gepositioneerd dat de geluidsweergave niet nadelig wordt beïnvloed wanneer het apparaat in de hand wordt gehouden.


De Toshiba Encore 2 WT10-A weegt 555 gram, terwijl de Encore 2 WT8-B dankzij zijn gewicht van 385 gram en kleinere formaat geschikt is voor gebruik met één hand. De 10,1-inch tablet heeft 2 GB werkgeheugen, terwijl de 8-incher het moet stellen met 1 GB. Nog een extraatje van de grote tablet is een micro-hdmi poort, naast de usb-poort die bij beide aanwezig is. Beide tablets kunnen echter draadloos hun scherm weergeven op een Miracast-compatibel scherm.


De Encore 2 WT10-A is uitgerust met echo-onderdrukking, zodat stemmen tijdens een gesprek of vergadering duidelijk verstaanbaar zijn. Beide tablets beschikken over ruisonderdrukking, waarmee achtergrondruis tot een minimum wordt beperkt.


De grote tablet kan 1080p video opnemen aan 30 frames per seconde. Bij de kleinere is dit 24 fps. De achtercamera kan dankzij TruCapture foto’s maken van whiteboards, documenten of projecties voor gebruik bij cursussen, vergaderingen en presentaties.


De Encore 2 WT10-A wordt geleverd met het Toshiba Bluetooth Keyboard dat mooi aansluit op de tablet en simpel los- en vast te koppelen is. Dankzij de eenvoudige vouwstandaard en het geïntegreerde clickpad transformeer je de 10,1-inch tablet in een handomdraai tot een praktische notebook.


De Toshiba Encore 2 WT10-A en Encore 2 WT8-B zijn in Europa vanaf eind juli 2014 verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt voor de WT10-A 349 euro (inclusief keyboard in case) en voor de WT8-B 199 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content