Betere kleurweergave met slimme software

De nieuwe Xerox WorkCentre 7545 en 7556 mfp’s gebruiken led-technologie voor het maken van afdrukken.

De nieuwe Xerox WorkCentre 7545 en 7556 mfp’s gebruiken led-technologie voor het maken van afdrukken.

Xerox’ nieuwe multifunctionele printers of mfp’s WorkCentre 7545 en 7556 kunnen kopiëren, scannen, faxen, e-mailen en printen aan respectievelijk 45 en 50 pagina’s per minuut. Xerox spreekt zelf over HiQ (High Quality) LED-printers, want de afdrukresolutie bedraagt 1200 x 2400 dpi. Niet alleen de resolutie werd verbeterd, ook de kleurenweergave is door middel van slimme software geoptimaliseerd. Zo zorgt de software er automatisch voor dat de gebruiker geen kleurnuances kan kiezen die met elkaar vloeken.

De ingebouwde scanner kan het centrum zijn van een heus documentbeheersysteem. Zo voldoen deze mfp’s aan de Extensible Interface Platform (EIP) technologie. Daarmee kunnen de printers eenvoudig geïntegreerd worden in een documentbeheersysteem waarmee ingescande documenten bijvoorbeeld automatisch naar verschillende locaties kunnen worden gestuurd. Het is ook mogelijk te scannen naar of te printen van een usb-poort die op het bedieningspaneel is geplaatst.

Binnen bedrijven is het ook handig dat de instellingen van een WorkCentre door middel van Device Cloning verspreid kunnen worden over andere WorkCentre’s. Ook aan de beveiliging is gedacht. Zo bevatten de printers een rollengebaseerde toegangscontrole, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot bepaalde functies.

De Xerox WorkCentre 7545 en WorkCentre 7556 kosten respectievelijk 12.330 euro en 13.685 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content