Bewakingscamera heeft 180° kijkhoek

D-Link DCS-960L © D-Link

D-Link lanceert een beveiligingscamera met draadloze AC-technologie die een panoramische kijkhoek van 180 graden heeft, wat hem geschikt maakt voor ruimtes met meerdere toegangspunten.

De nieuwe Wide Eye HD 180° Panorama Camera (DCS-960L) beveiligingscamera van D-link kan in real time beelden opnemen met een kijkhoek van 180° zonder te draaien. Voordeel is onder meer dat er geen vertraging optreedt zoals bij traditionele Pan & Tilt camera’s met een kijkhoek van 130°.

De D-Link DCS-960L neemt op in HD 720p en gebruikt ‘De-Warping’ Technologie voor videobeelden met minder ruis. De beveiliginscamera biedt ook nachtzicht: de ingebouwde IR LED’s maken tot 5 meter zicht in complete duisternis mogelijk.

Verder biedt de DCS-960L camera bewegings- en geluidsdetectie en kan je push-berichten op je smartphone of tablet ontvangen wanneer beweging of geluid wordt waargenomen.

Via de gratis mydlink app of de mydlink online portal kunnen gebruikers de camera beheren. Ze kunnen onder meer instellen wanneer de opname wordt gestart, bijvoorbeeld wanneer beweging wordt gedetecteerd, via een tijdsschema of er kan gekozen worden voor continue opname.

De D-Link DCS-960L beveiligingscamera is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content