Bewakingscamera met temperatuursensor

Eminent brengt een draadloze bewakingscamera op de markt die is uitgerust met dag- en nachtlens en ingebouwde bewegings- en temperatuursensoren.

De Easy Pro View HD IP Camera EM6250HD van Eminent geeft volgens de fabrikant in alle omstandigheden duidelijke hd-beelden (1280 x 800 pixels). Met de infrarood-led ingeschakeld kan deze camera beelden tot op tien meter maken bij nul lux. De ip-camera schakelt automatisch over tussen dag- en nachtzicht.


Je koppelt deze bewakingscamera aan je netwerk via een Ethernet-kabel of draadloos via een Wireless-b/n/n-verbinding tot maximaal 150 Mbit/s.


De pir-sensor van deze camera detecteert niet alleen bewegingen, maar ook lichaamswarmte tot op zeven meter afstand en over een gezichtsveld van 90 graden. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van detecties. Bij een alarm begint de camera vijf seconden voor het alarm beelden op te nemen op het optioneel te installeren sd-geheugenkaartje. Tegelijk stuurt de EM6250HD een alarmmelding via bijvoorbeeld e-mail.


Via de interne microfoon kun je op afstand luisteren naar geluiden in de kamer waar de camera is opgesteld. De EM6250HD heeft ook een ingebouwde luidspreker, zodat je op afstand een alarmtoon kunt uitsturen. Ook is het mogelijk te spreken tegen de inbreker of de baby die je met deze camera bewaakt.


Als je hem als babyfoon gebruikt heeft deze bewakingscamera nog een interessante optie, namelijk de mogelijkheid om een alarm in te stellen als de temperatuur in de kamer onder of boven een bepaalde limiet valt.


Via de gratis Easy View Pro app voor Apple- en Android-smartphones en -tablets kun je overal de beelden van de EM6250HD bekijken.


De Eminent Easy Pro View HD IP Camera EM6250HD kost 144 euro. Eminent geeft vijf jaar garantie.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content