Bewakingscamera registreert panoramische beelden

D-Link DCS-8200LH Panoramic HD Camera © D-Link

D-Link voegt een bewakingscamera toe aan het mydlink Home-assortiment die panoramische beelden kan vastleggen in HD 720p-formaat.

Het D-Link mydlink Home systeem bestaat uit drie productcategorieën die allemaal samenwerken en bediend kunnen worden met een en dezelfde mydlink Home app voor smartphone en tablet: Music Everywhere (multimedia), Domotica (home automation) en Huis Beveiliging. Eerder testten we al de mydlink DCH-107KT beveiligingsoplossing.

D-Link breidt nu het mydlink Home assortiment uit met de eerste 180° panoramische HD-camera. Dankzij de brede kijkhoek registreert de camera alle activiteiten in een ruimte zonder dat het nodig is om de camera te draaien of extra camera’s te installeren.

De DCS-8200LH neemt op in HD 720p en gebruikt ‘De-Warping’ Technologie voor videobeelden met minder ruis. De beveiliginscamera biedt ook nachtzicht: de ingebouwde IR LED’s maken tot 5 meter zicht in complete duisternis mogelijk.

De DCS-8200LH slaat beeldmateriaal op op een microSD-kaart in de camera als er beweging of geluid wordt waargenomen. De camera maakt verbinding met het Wi-Fi-netwerk in huis en opgeslagen video’s kunnen overal ter wereld met een smartphone of tablet worden geopend.

De Panoramic HD Camera kan gebruikt worden als onderdeel van het mydlink Home-systeem. Hij kan automatisch met opnemen starten wanneer een raam- of deursensor beweging detecteert of automatisch het licht inschakelen bij detectie van een ongebruikelijke beweging.

De D-Link DCS-8200LH Panoramic HD Camera is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 189,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content