Bewakingscamera voor buitenshuis van Nest

Nest Cam Outdoor © Nest

Na de Nest Cam voor binnenshuis introduceert Nest Labs nu ook een videobewakingscamera voor buitengebruik. De weerbestendige Nest Cam Outdoor maakt opnames in Full HD en ondersteunt ook nachtzicht.

Naast een slimme thermostaat en brand- en rookdetector lanceerde Nest ook de Nest Cam, een ip-bewakingscamera die alleen binnenshuis werkt en die we hier hebben getest.

De fabrikant voegt daar nu de Nest Cam Outdoor beveiligingscamera aan toe. De weerbestendige camera heeft een groothoekstand van 130° en neemt videobeelden op in Full HD (1080p). Met Nachtzicht gebruikt de camera acht infrarood-ledlampen om beelden op te nemen in het donker.

Met de Nest-app kun je de camera overal en altijd bedienen en live videobeelden bekijken. Via de app kan je ook met iemand spreken via de ingebouwde luidspreker en microfoon.

Videobeelden worden gestreamd en opgeslagen met encryptietechnologie (2048-bit RSA-sleutel met 128-bit SSL-verbinding). Met de gratis snapshot-geschiedenis kan je beelden tot drie uur terugkijken.

Net als bij de Nest Cam kan je bij de Nest Cam Outdoor een abonnement nemen op Nest Aware. Dan streamt de camera continu live videobeelden en slaat deze op in je Nest-account. Er wordt een volledige videogeschiedenis van tien of dertig dagen samengesteld. De prijs voor een abonnement op Nest Aware start bij 10 euro per maand.

De Nest Cam Outdoor is vanaf midden november verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content