Black & white

Dat design in is bij multimedia-apparatuur en pc’s, bevestigen Fujitsu Siemens en Packard Bell nogmaals met hun nieuwe laptops. Beide bedrijven hebben qua design duidelijk uit dezelfde ideeënvijver gevist, maar gelukkig elk voor een andere kleur gekozen, de ene zwart, de andere wit.De zwarte AMILO Si 2636 is iets groter dan een A4’tje en weegt 2,3 kg. Met een ingebouwde 13.3 megapixel camera, een batterijleven van 5u en een krachtig BriljantView-scherm mikt Fujitsu Siemens vooral op multimediafanaten met een zwak voor design. De laptop moet 1119 euro kosten. Meer in de beproefde Apple-stijl zijn de 3 ‘limited edition’-uitgaves van bestaande Packard Bell laptops. De pc-bouwer noemt de EasyNote BG46-P-012 (wit met ‘limoengroen’), EasyNote MB88-P-008 (wit met ‘zonnigoranje’) en EasyNote SB88-P-008 (wit met ‘chocoladebruin’) daarom ook graag ‘high-tech chic’. Eerstgenoemde is erg licht en compact (1,6 kg!), de andere twee zijn zwaarder maar een stuk krachtiger. Ze kosten respectievelijk 1199 euro, 1399 euro en 1599 euro. Specificaties van de laptops vind je [hier] en [hier].

Dat design in is bij multimedia-apparatuur en pc’s, bevestigen Fujitsu Siemens en Packard Bell nogmaals met hun nieuwe laptops. Beide bedrijven hebben qua design duidelijk uit dezelfde ideeënvijver gevist, maar gelukkig elk voor een andere kleur gekozen, de ene zwart, de andere wit.

De zwarte AMILO Si 2636 is iets groter dan een A4’tje en weegt 2,3 kg. Met een ingebouwde 13.3 megapixel camera, een batterijleven van 5u en een krachtig BriljantView-scherm mikt Fujitsu Siemens vooral op multimediafanaten met een zwak voor design. De laptop moet 1119 euro kosten.

Meer in de beproefde Apple-stijl zijn de 3 ‘limited edition’-uitgaves van bestaande Packard Bell laptops. De pc-bouwer noemt de EasyNote BG46-P-012 (wit met ‘limoengroen’), EasyNote MB88-P-008 (wit met ‘zonnigoranje’) en EasyNote SB88-P-008 (wit met ‘chocoladebruin’) daarom ook graag ‘high-tech chic’. Eerstgenoemde is erg licht en compact (1,6 kg!), de andere twee zijn zwaarder maar een stuk krachtiger. Ze kosten respectievelijk 1199 euro, 1399 euro en 1599 euro.

Specificaties van de laptops vind je [hier] en [hier].

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content