BlackBerry Curve voor mobiele 3G netwerk

RIM breidt de Curve serie BlackBerry smartphones uit met een 3G-model.

RIM breidt de Curve serie BlackBerry smartphones uit met een 3G-model.

De BlackBerry Curve 3G (model 9300) is uitgerust met het BlackBerry 5 besturingssysteem, maar ondersteunt al BlackBerry 6, het nieuwe besturingssysteem voor BlackBerry’s dat onlangs werd voorgesteld en dat vermoedelijk in de loop van de volgende maanden beschikbaar zal worden voor de BlackBerry Curve 3G.

De ondersteuning voor HSDPA-netwerken maakt het mogelijk sneller te surfen en te chatten met BlackBerry Messenger, vlotter muziek te streamen en gesprekken te voeren terwijl je webpagina’s bekijkt. Ook kun je locaties delen met familie en vrienden op de sociale netwerken.

De Curve 3G heeft een volledig QWERTY-toetsenbord, een optische trackpad, ingebouwde GPS en Wi-Fi 802.11b/g/n. Ook is de smartphone uitgerust met speciale mediatoetsen voor het afspelen van je favoriete muzieknummers. Verder biedt de Curve 3G een 2 megapixel camera die videobeelden kan opnemen en een micro-SD/SDHC-sleuf die geheugenkaarten tot 32 GB ondersteunt. De nieuwe Curve meet 109 x 60 x 13,9 mm en weegt 104 gram.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content