Blu-ray-speler met BD Live-functie

De nieuwe Blu-ray-multimediaspeler van LG kan door zijn netwerkfunctionaliteit en interactieve BD Live-functie ook online films en content afspelen.

De nieuwe Blu-ray-multimediaspeler van LG kan door zijn netwerkfunctionaliteit en interactieve BD Live-functie ook online films en content afspelen.

De LG BD390 speelt Blu-ray schijven af in 1080p Full HD-kwaliteit. Door 1080p up-scaling via HDMI output kan deze Blu-ray multimediaspeler ook de beeldkwaliteit van je oude dvd-collectie opwaarderen. Voor het geluid beschikt de speler over Dolby True HD, DTS-HD en 7.1 analoge output. De BD390 speelt een breed scala van mediaformaten af, waaronder mpeg4-video, jpeg, mp3 en wma. Daarnaast speelt deze speler ook divx hd- en mkv-bestanden af.De LG BD390 kan je verbinden met het internet. Zo kan je films van bijvoorbeeld YouTube rechtstreeks op een tv bekijken. LG Blu-ray-spelers ondersteunen de YouTube standaard video en audio voor stream (tot 640 x 480 voor video, en aac voor audio). Met de BD Live-functie kan je onder meer extra content downloaden. De ingebouwde geheugencapaciteit van 1 GB maakt het mogelijk online video’s op te slaan om ze op een later tijdstip te bekijken.De Express Reaction Mode zorgt voor een snelle opstart. Je kunt direct na het aanzetten van het apparaat een schijf invoeren. Een schijfje is achttien seconden na het aanzetten van de speler vanuit de zuinige slaapstand klaar om af te spelen. De slaapmodus verbruikt minder dan 1 watt stroom.Door de ondersteuning voor DLNA (Digital Living Network Alliance) is de BD390 in staat te communiceren met andere apparaten in een netwerk. De nieuwe Blu-ray-speler is ook uitgerust met wireless LAN. De SIMPLINK-verbinding van LG zorgt er bovendien voor dat gebruikers alle LG-home entertainment-apparatuur in huis kunnen bedienen met één afstandsbediening.De LG BD390 Blu-ray Multimedia speler heeft een adviesprijs van 330 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content