Bluetooth HiFi-systeem van Sharp

Sharp lanceert een hifi-systeem voor het thuisnetwerk waarmee je vanaf verschillende apparaten muziek kan afspelen, ook draadloos via Bluetooth.

Sharps DK-KP85PH is een micro hifi-geluidssysteem met een behuizing in een zwarte pianolak. Dankzij het dunne verticale ontwerp kan je het systeem ook aan de wand bevestigen. De DK-KP85PH is uitgerust met twee 25 watt RMS digitale versterkers en biedt slimme Hi-Fi Sound-instellingen met Bass, Treble en XBASS.


Het micro hifi-systeem van Sharp is compatibel met alle versies van de iPad, iPhone en iPod. Sharp levert een speciale iPad houder mee. Ook een afstandsbediening wordt meegeleverd. Het audiosysteem heeft een cd-speler (standaard/cd-MP3/WMA) en een USB-aansluiting voor het afspelen van muziek van een USB-geheugenstaaf.


De Sharp DK-KP85PH beschikt over Bluetooth-technologie voor het draadloos streamen van muziek. Ook heeft het audiosysteem een FM/AM-radio met RDS aan boord die 40 favoriete zenders kan opslaan. Volgens Sharp verbruikt de DK-KP85PH slechts 0,4 watt. Het hifi-systeem beschikt over een automatische uitschakelfunctie die het apparaat uit zet als het 15 minuten niet actief is.


Het Sharp DK-KP85PH hifi-systeem heeft een adviesprijs van 229 euro. Er is ook een versie beschikbaar zonder Bluetooth-functionaliteit: de Sharp DK-KP82PH. Dit systemen heeft een adviesprijs van 179 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content