Bluetooth luidspreker om mee te nemen

De Bose SoundLink wireless mobile speaker is uitgerust met draadloze Bluetooth-technologie en is niet groter dan een gemiddeld boek, zodat hij gemakkelijk in een tas, rugzak of koffer past.

De Bose SoundLink wireless mobile speaker is uitgerust met draadloze Bluetooth-technologie en is niet groter dan een gemiddeld boek, zodat hij gemakkelijk in een tas, rugzak of koffer past.


De nieuwe Bose SoundLink draadloze luidspreker is afgewerkt met chroom, zodat hij bestand is tegen extreme omstandigheden, zoals de invloeden van zout, mist, zand, wind en vocht. Je kan deze draagbare speaker draadloos verbinden met ieder Bluetooth-apparaat dankzij de krachtige antenne en het Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) Bluetooth-profiel. De SoundLink slaat de zes meest recent gebruikte Bluetooth-apparaten op,zodat je apparaten niet steeds opnieuw hoeft te koppelen.


Ook terwijl je sms’t, e-mailt of surft op internet kan muziek gestreamd worden. De draagbare SoundLink speaker heeft vier neodymium-luidsprekers voor hoge- en middenfrequenties. De nieuwe dubbele en tegenover elkaar geplaatste passieve radiatoren zorgen voor diepe, lage tonen. De speaker gebruikt ook geavanceerde elektronica zoals Bose’s digitale signaalverwerking.


De oplaadbare lithium-ion accu is volgens Bose goed voor minimaal drie uur muziek op maximaal volume en meer dan acht uur luisterplezier bij gebruikelijke geluidsniveaus. De speaker meet 13,0 (h) x 24,4 (b) x 4,8 cm (d) en weegt 1,3 kg. De Bose SoundLink wireless mobile speaker is beschikbaar in een standaard afwerking en een donkergrijze Cordura nylon hoes voor een adviesprijs van 299 euro en met een een luxe-afwerking en een donkerbruine leren hoes voor een adviesprijs van 349 euro. Hoezen kan je ook los verkrijgen in rood of paars nylon, of bordeauxrood of bruin leer, voor respectievelijk 29,95euro en 49,95 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content