Bluetooth-speaker voor in de badkamer

De Freecom Tough Speaker is een waterdichte draadloze Bluetooth-speaker met een geïntegreerde zuignap waarmee je hem bijvoorbeeld op een badkamertegel of achter op je smartphone kunt vasthechten.

Dankzij zijn siliconen behuizing is de Freecom Tough Speaker waterdicht volgens de IPX7-specificatie. Deze draadloze mini-luidspreker kan daardoor tot dertig minuten onder water blijven op een diepte van één meter. Hij is dus alleszins bestand tegen spatwater en vochtige omgevingen, zoals een badkamer.


Deze bolvormige en oranjekleurige Bluetooth-speaker heeft een geïntegreerde zuignap, zodat je hem op de gladde achterkant van een smartphone kunt vasthechten, of tegen een badkamer- of keukentegel kunt bevestigen. Het apparaatje weegt slechts 93 gram.


De Freecom Tough Speaker speelt muziek via Bluetooth, waarbij de hfp-, hsp-, a2dp- en avrcp-profielen worden ondersteund. Daarnaast kun je er dankzij de ingebouwde microfoon ook handenvrij mee bellen, bijvoorbeeld in de auto. Op de buitenkant zitten vier waterdichte functietoetsen voor pauzeren, regelen van volume en ontvangen van gesprekken.


De niet-verwisselbare batterij, die je via een meegeleverde mini-usb kabel oplaadt, houdt het tot zeven uur uit. Opladen duurt 2 uur. De Freecom Tough Speaker kost 29,99 euro. Freecom geeft twee jaar garantie op deze draadloze miniluidspreker.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content