Bluetooth-stereospeaker speelt twintig uur muziek

Fresh 'n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition © Fresh 'n Rebel

Fresh ’n Rebel breidt het al rijk gevulde Rockbox-gamma uit met de Fold Fabriq Edition Bluetooth-stereospeaker. De stoffen cover doet tegelijk dienst als luidsprekerstandaard. Verder kun je deze speaker ook als powerbank gebruiken.

De Rockbox Fold Fabriq Edition mobiele speaker van Fresh ’n Rebel is bekleed met stof en verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: Indigo, Army, Concrete, Peppermint en Cupcake. De stoffen beschermcover kun je open plooien en als standaard gebruiken. De speaker weegt 396 gram en meet 175 x 67 x 25 mm.

Deze 2 x 5 watt stereospeaker bevat twee drivers en een passieve baswoofer. Je verbindt hem met je afspeelapparaat via het energiezuinige Bluetooth 4.0. De vast ingebouwde 4000 mAh Li-ion batterij kan twintig uur lang continu muziek afspelen.

Bovenop de speaker bevinden zich verlichte tiptoetsen om het geluid te regelen en te springen tussen nummers. Led-lampjes aan de achterkant tonen de status van de batterij. Daar bevindt zich ook een 1A usb-poort waarmee je de batterij van een smartphone kunt opladen.

Naast een 3,5mm audio-ingang heeft deze luidspreker een 3,5mm audio-uitgang, zodat je hem kunt aansluiten op een hifi-apparaat en als Bluetooth-muziekstreamer gebruiken.

Bij verbinding met een telefoon via Bluetooth kan de speaker ook worden gebruikt als speakerphone.

De Fresh ’n Rebel Rockbox Fold Fabriq Edition kost 89,99 euro en wordt geleverd met micro-usbkabel en 3,5mm audiokabel.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content