Bluetooth toetsenbord en trackpad voor Apple toestellen

Logitech kondigt een toetsenbord en trackpad aan om draadloos te gebruiken met Apple apparaten via een Bluetooth-verbinding.

Logitech kondigt een toetsenbord en trackpad aan om draadloos te gebruiken met Apple apparaten via een Bluetooth-verbinding.


Logitechs Bluetooth Easy-Switch Keyboard heeft een aluminium design dat past bij een Apple Mac, iPad of iPhone. Het toetsenbord kan je draadloos verbinden met drie Apple toestellen via Bluetooth waarna je kan schakelen tussen deze apparaten. Het Easy-Switch-toetsenbord heeft een specifieke Mac lay-out en ondersteunt command-, brightness- en mission control-functionaliteit.


De toetsenbordverlichting gaat branden wanneer je handen in de buurt van het toetsenbord komen. Ook zal de verlichting automatisch dimmen of toenemen afhankelijk van de hoeveelheid licht in de kamer. Het toetsenbord opladen kan met de meegeleverde usb-kabel en een statuslampje geeft aan wanneer de batterij moet worden opgeladen.


Met Logitechs Wireless Rechargeable Trackpad voor Apple apparaten beschik je over multi-touchcontrole. Het trackpad heeft een glazen touch-oppervlak voor een bediening vergelijkbaar met die bij een touchschern. Het aanraakgebied van het trackpad is groter is dan het standaard touch-oppervlak van de notebook. Ook dit Bluetooth apparaat laad je op via de meegeleverde usb-kabel en is uitgerust met een statuslampje dat aangeeft wanneer de batterij moet worden opgeladen.


Het Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard kost 99,99 euro; het Logitech Wireless Rechargeable Trackpad kost 69,99 euro. Beide producten zullen vanaf januari beschikbaar zijn.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content