Breed blikveld met licht gebogen AOC scherm

AOC Agon ag352qcx © AOC

AOC introduceert de AGON AG352QCX, een 35-inch beeldscherm met een lichte schermbuiging die zorgt voor meeslepende game-ervaringen.

De nieuwe AG352QCX monitor uit AOC’s premium Agon-reeks heeft een beelddiagonaal van 35 inch (88,9 cm) en een licht gebogen scherm met een radius van 2000 mm en een ingebouwde resolutie van 2560 x 1080 pixels ofwel een pixeldichtheid van iets meer dan 79 ppi.

Dit zorgt volgens de fabrikant niet alleen voor een breder beeld in games en video’s, maar vergroot ook de waargenomen beelddiepte voor een nog meeslependere game-ervaring.

Dankzij zijn 4 ms responstijd, 200 Hz verversingsfrequentie, lage vertragingsfactor (‘lag’), ‘shadow control’ die de donkere delen van het beeld automatisch bijlicht en ondersteuning voor AMD FreeSync (adaptieve beeldsynchronisatie in combinatie met een compatibele AMD Radius videokaart en voldoende snelle gaming-pc) krijg je een stabiel game-beeld dat minder vermoeit en meer details toont.

Deze monitor heeft verder een stand die minder blauw licht uitzendt om vermoeidheid tegen te gaan. Dankzij de Ergo Base kun je de monitor in elke gewenste stand zetten. De hoogte, kanteling en draaiing zijn allemaal eenvoudig aanpasbaar.

Op de achter- en onderkant van de AGON AG352QCX zijn rode, groene en blauwe leds gemonteerd die je alle kleuren van de regenboog kunt meegeven en die je in drie niveaus kunt laten branden, van sterk tot zacht.

Via het QuickSwitch osd-menu schakel je snel tussen allerlei beeldinstellingen. Je kunt ook je eigen presets bewaren.

Deze gaming-monitor is ruim voorzien van aansluitingen: 1 x vga, 1 x dvi dual link, 1 x hdmi 2.0, 1 x DisplayPort 1.2ad, 2 x usb 3.0, audio uit en in en microfoon uit en in. Verder zijn 5 watt stereoluidsprekers ingebouwd.

De AOC AGON AG352QCX ligt vanaf december 2016 in de elektronicawinkels voor een adviesprijs van 799 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content