Breed kijkgenot met Blade beeldscherm

Door het gebruik van een eIPS led-paneel biedt de nieuwe Blade 2-monitor van Philips een kijkhoek tot bijna 180 graden.

Door het gebruik van een eIPS led-paneel biedt de nieuwe Blade 2-monitor van Philips een kijkhoek tot bijna 180 graden.


MMD, het bedrijf dat wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt brengt, kondigt de Philips 239C4QHSB Blade 2-monitor aan. Dit 23-inch (58,4 cm) breedbeeldscherm heeft dankzij het gebruik van platte led’s een slank silhouet met een dikte van 12,9 mm. De bediening van de monitor, die een resolutie van 1920 x 1080 pixels biedt, gebeurt met aanraaktoetsen die zijn geïntegreerd in de glanzend zwarte voet.


De meest opvallende specificatie van de Philips Blade 2 is het eIPS LED-paneel. Dit zou een nog bredere kijkhoek (effectief 178 graden horizontaal en verticaal) bieden zonder dat dit ten koste gaat van de levendigheid van de kleuren of de gedetailleerdheid van de beelden. De SmartKolor-technologie vergroot het RGB-bereik wat zorgt voor rijkere en levendige kleuren, terwijl de SmartContrast-functie een helder en levensecht contrast toevoegt aan de beelden.


Philips gebruikt de eigen SmartImage-technologie om de scherminhoud te analyseren en de schermprestaties indien nodig aan te passen. SmartTxt moet het lezen van tekstgebaseerde toepassingen, zoals PDF-documenten, vergemakkelijken. De 239C4QHSB Blade 2-monitor biedt een reeks selecteerbare modi: Kantoor, Foto, Entertainment, Zuinig. De monitor is uitgerust met twee HDMI- en een VGA-aansluiting en een audiopoort voor aansluiting van speakers of headset.


De Philips 239C4QHSB Blade 2 led-monitor zal vanaf april te koop zijn voor een adviesprijs van 248 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content