Brother scanner om te delen via het netwerk

De Brother ADS-2600W is een zakelijke scanner met automatische documentinvoer voor gebruik in een bekabeld of draadloos netwerk.

De Brother ADS-2600W is een zakelijke scanner met automatische documentinvoer voor gebruik in een bekabeld of draadloos netwerk.


De nieuwe scanner van Brother scant aan een snelheid van 24 pagina’s per minuut (of 48 images per minute) en met een resolutie tot 1.200 dpi. De scanner scant dubbelzijdig in één doorvoer met een dubbele CMOS CIS beeldsensor. De ADS-2600W ondersteunt de JPEG, TIFF en PDF (standaard, doorzoekbaar of paswoordbeschermd) bestandsindelingen.


De zakelijke scanner van Brother kan gedeeld worden met andere medewerkers in een bekabeld en WiFi 802.11b/g/n-netwerk. De ADS-2600W scant rechtstreeks naar e-mail via de e-mailserver, naar een netwerkfolder of FTP-server en ook naar Cloud-diensten, zoals Google Docs, Facebook, Flickr, Dropbox, Picasa en Evernote.


De scanner is uitgerust met een 9,3 cm groot LCD-kleurenaanraakscherm. Brother levert de zakelijke scanner met Windows en Mac compatibele professionele scan- en beheersoftware. De Brother ADS-2600W scanner is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 799 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content