Camcorder ook geschikt voor linkshandigen

De Samsung HMX-Q10 heeft Switch Grip-technologie die er voor zorgt dat de oriëntatie van het lcd-scherm zich aanpast aan hoe je de camcorder vasthoudt.

De Samsung HMX-Q10 heeft Switch Grip-technologie die er voor zorgt dat de oriëntatie van het lcd-scherm zich aanpast aan hoe je de camcorder vasthoudt.


De nieuwe camcorder van Samsung maakt opnamen in 1920 x 1080/60i Full HD. De camcorder kan ook dubbelen als fotocamera dankzij de 5 megapixel BSI CMOS sensor, die tweemaal de gevoeligheid heeft van een normale CMOS sensor.


De HMX-Q10 is ook de eerste camcorder met Switch Grip met Easy Operation via het 2,7-inch lcd-scherm. Daardoor kun je ook vanuit moeilijke posities opnames maken, want het lcd-scherm draait automatisch mee. De HMX-Q10 is hierdoor ook bruikbaar voor linkshandigen. Easy Operation geeft je op het lcd-scherm snel toegang tot diverse functies.


De camcorder is ook uitgerust met de vernieuwde versie van Samsung’s Smart Auto Scene Recognition-technologie. Deze technologie analyseert de helderheid, beweging, kleur en het onderwerp, waarna de camcorder automatisch de instellingen kiest voor het beste resultaat. Met Samsung’s Record Pause-technologie kan je korte pauzes nemen tijdens het filmen, waardoor je de bestanden niet aan elkaar hoeft te plakken na het filmen.


Er is ook een een Easy Manual Mode-instelling met een reeks eenvoudig te gebruiken handmatige instellingen, zoals White Balance, Exposure Values, Backlighting en Self Timer. Met de nieuwe Art Film-functie kun je speciale effecten toevoegen zoals Time Lapse en Black & White.


De Samsung HMX-Q10 is verkrijgbaar vanaf maart voor een verkoopadviesprijs van 299 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content