Camera met ingebouwde gps

De Casio Exilim Hi-Zoom EX-H20G compactcamera is uitgerust met een Hybrid gps-systeem zodat je altijd weet waar je je bevindt.

De Casio Exilim Hi-Zoom EX-H20G compactcamera is uitgerust met een Hybrid gps-systeem zodat je altijd weet waar je je bevindt.

Naast een gps-ontvanger heeft de Exilim camera ook een bewegingssensor en een kompas. In een gebied waar de gps geen ontvangst heeft, vindt de bewegingssensor de plaats terug waar je je het laatst bevond, samen met de weg en de afstand die je hebt afgelegd. De Exilim-H20G ondersteunt geotagging: hij geeft jouw locatie weer op een kaart samen met de genomen foto’s en video’s. De beelden worden opgeslagen met inbegrip van de lengte- en breedtegraad, de richting en de plaatsnaam.

De H20G is voorzien van een complete reeks wereldkaarten. De camera heeft een speciale knop die direct toegang geeft tot de ’tracking’-functie. Een groot aantal steden is al opgeslagen in het geheugen van de camera. Als er aanvullingen zijn wordt dit automatisch geüpdatet via de Casio website. De Exilim EX-H20G heeft ook een geïntegreerde toeristische gids. De camera kan je informatie geven over de monumenten of bezienswaardigheden in de omgeving en de weg er naartoe uitleggen.

De Casio Exilim H20G is uitgerust met een beeldsensor van 14 megapixel en een 24 mm groothoekobjectief. De 10x optische zoom kan je met de SR Zoom-functie uitbreiden to 15x zoom met behoud van beeldkwaliteit. De camera heeft een 3-inch lcd-scherm met 460.000 beeldpunten. De batterijautonomie is goed voor 500 foto’s met één keer opladen. De H20G kan ook HD video opnemen (720p) en is uitgerust met een Mini HDMI-aansluiting.

Casio Exilim Hi-Zoom EX-H20G heeft een adviesprijs van 349 euro en is beschikbaar eind 2010.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content