Camera met snelle sluitertijd van Casio

Casio breidt de Exilim ZR-serie digitale camera’s uit met een 16 megapixel model met Rapid Shutter technologie en een snelle autofocus.

Casio breidt de Exilim ZR-serie digitale camera’s uit met een 16 megapixel model met Rapid Shutter technologie en een snelle autofocus.


Door de Rapid Shutter technologie is de Exilim EX-ZR20 de snelste camera in Casio’s Exilim ZR-serie. De compactcamera heeft slechts 0,26 seconde nodig tussen het maken van foto’s. Ook heeft de Exilim EX-ZR20 een snelle autofocus van 0,13 seconde. De camera is uitgerust met een 16 megapixel beeldsensor en een 8x zoom groothoeklens van 25-200 mm.


De Exilim EX-ZR20 heeft functies die automatisch worden geactiveerd zoals de HDR-technologie voor lichtsituaties met veel contrast, High-Speed Night Scene voor nachtfoto’s en High-Speed Anti Shake voor sterk ingezoomde foto’s. Met HS Night Shot zijn beelden mogelijk met een lichtgevoeligheid tot het equivalent van ISO 12800 doordat de camera foto’s samenvoegt die op hoge snelheid achter elkaar zijn genomen.


De functie Art Shot biedt zeven verschillende effecten voor het maken van artistieke foto’s, zoals speelgoedcamera, softfocus, lichttoon, popart, sepia, zwart-wit en miniatuureffecten. De camera heeft drie ‘blur’-niveaus waarmee je foto’s kan maken met een wazige achtergrond. De EX-ZR20 kan naast foto’s ook Full HD-video opnemen met slechts één druk op de knop. De Premium Auto Movie-technologie in de camera analyseert automatisch een situatie om vervolgens de beste instelling te kiezen.


De Casio Exilim EX-ZR20 compactcamera is verkrijgbaar in zilver, wit, zwart en paars met een adviesprijs van 269 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content