Cameraduo van Casio in erg slanke behuizing

Casio brengt twee zeer compacte Exilim camera’s op de markt waarmee je enkel moet richten en klikken.

Casio brengt twee zeer compacte Exilim camera’s op de markt waarmee je enkel moet richten en klikken.

De Casio Exilim Card EX-S200 en Exilim Zoom EX-Z800 zijn twee 14,1 megapixel camera’s met een 4x zoomlens en met 1,5x digitale zoom. De mechanische beeldstabilisator vermindert automatisch onscherpte door beweging. Om het resultaat van de digitale zoom te verbeteren maakt de Exilim Engine 5.0 gebruik van de Super Resolution Digital Zoom technologie.

De EX-S200 heeft een lensontwerp waarmee een erg dunne en draagbare body mogelijk is die niet veel groter is dan een kredietkaart. De behuizing meet 100(B) x 55(H) x 18(D) mm. Ook de EX-Z800 is compact genoeg om in de palm van een hand te passen. De camera meet 91(B) x 52(H) x 20(D) mm. Beide camera’s hebben een 2,7-inch TFT Super Clear lcd-scherm.

De Premium Auto functie analyseert automatisch het onderwerp met inbegrip van nachtscènes en detecteert gezichten in een compositie, de positie en beweging van een persoon en of je een statief gebruikt. Vervolgens optimaliseert de camera de instellingen voor onder meer belichting, ISO en kleurbalans. Met de Premium Auto functie hoef je enkel nog de ontspanner in te drukken.

De Casio Exilim Card EX-S200 en Exilim Zoom EX-Z800 zijn beide te koop vanaf begin september in verschillende kleuren voor respectievelijk 219 euro en 159 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content