Casio camera ondersteunt draadloze SD-kaarten

De Exilim EX-ZR300 is het nieuwe vlaggenschip in Casio’s camerareeks met een snelle responsetijd en ondersteuning voor Eye-Fi en FlashAir SD-geheugenkaarten.

De Exilim EX-ZR300 is het nieuwe vlaggenschip in Casio’s camerareeks met een snelle responsetijd en ondersteuning voor Eye-Fi en FlashAir SD-geheugenkaarten.


De nieuwe Exilim camera is uitgerust met 16 megapixel CMOS-beeldsensor, een groothoeklens van 24 mm en 12,5x optische zoom. De dubbele ‘Exilim Engine HS’ beeldprocessoren zorgen voor een snelle autofocus in 0,12 seconden en een start-uptijd van onder 1 seconde. De tijd tussen het nemen van foto’s bedraagt 0,26 seconde.


Volgens Casio heef de Exilim EX-ZR300 ook een accu met een lange levensduur. Je zou tot ongeveer vijfhonderd foto’s kunnen schieten met een volle batterij. De EX-ZR300 ondersteunt ook Eye-Fi en FlashAir SD-geheugenkaarten die een draadloze verbinding kunnen maken met computers en smartphones.


Met de Premium Auto Pro-functie combineert de Exilim EX-ZR300 automatisch beelden die zijn gemaakt door doorlopend te fotograferen op hoge snelheid om zo de beeldkwaliteit te verbeteren, ook bij het fotograferen in moeilijke omstandigheden, zoals ’s nachts of bij tegenlicht. Met Art Shot beschik je over zeven effecten voor het maken van artistieke foto’s, zoals miniatuureffecten of speelgoedcamera-effecten.


Deze Exilim camera kan tevens 1080p video opnemen met 30fps of 640×480 video met tot 120 fps. De Casio Exilim EX-ZR300 camera is verkrijgbaar vanaf september 2012 voor een adviesprijs van 269 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content