Centrale opslag voor alle multimediabestanden

De Freecom Dual Drive Network Center is een NAS met twee harde schijven die tot 4 TB bestanden kan opslaan.

De Freecom Dual Drive Network Center is een NAS met twee harde schijven die tot 4 TB bestanden kan opslaan.

Freecom levert de NAS (Networ Attached Storage) met de Network Storage Assistant die ervoor zorgt dat het apparaat in het netwerk kan worden geïnstalleerd ook zonder veel kennis van netwerken. De twee harde schijven zijn te configureren in RAID 0 (twee schijven als één volume), als RAID 1 (de ene schijf maakt een kopie van de andere) of als JBOD (twee afzonderlijke schijfletters).

De Dual Drive Network Center eenheid is ook te koop als kit zonder ingebouwde harde schijven zodat je zelf de keuze hebt welke harde schijven je wil installeren. De harde schijven zijn ‘hot swappable, zodat je ze kunt verwisselen terwijl de NAS in werking is.

De Freecom NAS ondersteunt UPnP en DLNA en beschikt over een BitTorrent client zodat je bestanden rechtstreeks naar de NAS kan downloaden. De beheerder kan andere gebruikers toegang geven tot folders en bestanden en ook wachtwoorden toewijzen. De Dual Drive Network Center meet 20 x 15,9 x 9,3 cm.

De Freecom Dual Drive Network Center is al te koop en heeft een adviesprijs van 299 euro met 2 TB, 389 euro met 3 TB, 499 euro met 4 TB en 199 euro als Drive-in Kit zonder harde schijven.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content