Combinatie van smartphone, tablet en netbook

De PadFone smartphone van Asus kan je combineren met het optionele PadFone Station om er een tablet mee te vormen. En met het Station Dock wordt de combinatie een netbook.

De PadFone smartphone van Asus kan je combineren met het optionele PadFone Station om er een tablet mee te vormen. En met het Station Dock wordt de combinatie een netbook.


De Asus PadFone is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon S4 1,5 GHz dual-core processor. De smartphone maakt gebruik van Android Ice Cream Sandwich. Dit besturingssysteem is zowel geschikt voor smartphones als tablets en Asus buit dit uit: door de PadFone in de behuizing van het optionele PadFone Station te plaatsen beschik je over een 10,1-inch tablet.


Het capacitieve multi-touch IPS-scherm van het Padfone Station heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. De Padfone wordt met het Padfone Station verbonden via een usb- en hdmi-aansluiting en enkele koperen contacten. De hdmi-verbinding en Asus’ eigen Dynamic Display-technologie zorgt voor de beeldoverdracht, terwijl de usb-verbinding het mogelijk maakt de PadFone automatisch op te laden. Door ook nog het optionele PadFone Station Dock toetsenbord toe te voegen aan de combinatie wordt ze omgetoverd tot een netbook.


De Asus PadFone smartphone is uitgerust met een 4,3-inch Super AMOLED qHD-scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Verder beschikt hij over een 8 megapixel camera met Fuji beeldprocessor op de achterzijde en een VGA-camera op de voorzijde. Asus levert ook een PadFone Stylus Headset als optie: het is een Bluetooth stylus pen die in een headset transformeert zodat je gesprekken kan aannemen als de smartphone in het PadFone Station steekt.


De Asus PadFone meet 128 x 65,4 x 9,2 mm en weegt 129 gram. De prijs en de beschikbaarheid van de Asus PadFone en de accessoires werden niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content