Compacte kleurenlaser print bijna geruisloos

Samsung brengt een kleurenprinter met lasertechnologie op de markt die op elk bureau past en die draadloos kan afdrukken.

Samsung brengt een kleurenprinter met lasertechnologie op de markt die op elk bureau past en die draadloos kan afdrukken.

De Samsung CLP-315W is een compacte kleurenlaserprinter in een pikzwarte behuizing die fluisterstil print dankzij de NO-NOIS-technologie. Hij produceert maximaal 46 decibel lawaai, waardoor iedereen in de buurt van de printer ongestoord kan werken. De CLP-315W print draadloos met een snelheid van 16 pagina’s per minuut in zwart en 4 pagina’s per minuut in kleur. De printer kan bijna overal aangesloten worden, dankzij de standaard USB 2.0-poort, Ethernet 10/100 Base-TX en IEEE 802.11b/g Wireless Network interfaces. De CLP-315W vergt weinig onderhoud. Toners zijn gemakkelijk te vervangen. Deze lichtgewicht laserprinter heeft statusvensters waarop het tonerniveau en eventuele foutmeldingen zijn af te lezen. In de vensters is ook te zien hoe de printer tijd en stroom kan besparen. Zo is er de optie om meerdere pagina’s op één vel af te drukken of om in posterformaat af te drukken, verdeeld over meerdere A4’tjes. De Samsung CLP-315W kleurenlaserprinter is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 289 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content