Compacte muziekset met dockingsation van Pioneer

Pioneer presenteert een microketen die is uitgerust met een ingebouwd dockingstation voor een iPhone of iPod.

Pioneer presenteert een microketen die is uitgerust met een ingebouwd dockingstation voor een iPhone of iPod.

Het compacte Pioneer X-HM50 muzieksysteem is verkrijgbaar in zilver of zwart. Het frontpaneel is uitgevoerd in geborsteld aluminium en is 215 mm breed. De micoketen speelt muziekbestanden van een in het dockingstation geplaatste iPod of iPhone af zonder conversie van digitaal naar analoog. De iPhone of iPod in het dockingstation wordt ook tegelijk opgeladen. Dankzij de video-uitgang speelt de X-HM50 ook videobeelden van een iPhone of iPod af op een groot scherm.

De microketen heeft een ingebouwde cd-speler, die zowel cd- als cd-r/rw-schijfjes leest. Ook beschikt hij over een usb-aansluiting om mp3- en wma-bestanden af te spelen. Tot slot heeft de X-HM50 ook een AM/FM RDS-radiotuner met veertig preselecties.

De tweewegs basreflexluidsprekers zijn 260 mm hoog en afgewerkt in zwart hout. Ze omvatten een woofer van 120 mm en een soft dome tweeter van 20 mm. Ze bieden een vermogen van 50 watt per kanaal. Er is een uitgang voor een extra subwoofer. Het microsysteem heeft zes equalizerfuncties: Flat, Game, Classic, Pop, Vocal en Jazz. Tevens beschikt de X-HM50 over een timer/sleep-functie.

De Pioneer microketen X-HM50 is vanaf oktober leverbaar voor een adviesprijs van 399 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content