Compacte smartphone met Android 2.2

Acer breidt de beTouch serie smartphones uit met een budgetvriendelijk model dat Android 2.2 Froyo als besturingssysteem heeft.

Acer breidt de beTouch serie smartphones uit met een budgetvriendelijk model dat Android 2.2 Froyo als besturingssysteem heeft.


De Acer beTouch E140 is een quadband smartphone in een compact snoepreepmodel met afgeronde vormen en afwerking in chroom. De nieuwe Android 2.2 smartphone heeft een 2,8-inch touchscherm met een resolutie van 240 x 320 pixels. Je bedient de beTouch E140 via het resistief aanraakscherm en met drie toetsen onder het scherm.


De interface met vijf startpagina’s kan je personaliseren met widgets en heeft geïntegreerde toepassingen zoals Facebook, YouTube en Twitter. De beTouch E140 maakt gebruik van MicroSD-geheurenkaartjes voor opslag van multimedia-inhoud (maximaal 32 GB).


Acer heeft de beTouch E140 tevens uitgerust met talloze vooraf geïnstalleerde apps. Zo kan je met Acer Spinlets luisteren naar muziek van de belangrijkste platenlabels en die ook meteen plaatsen op je favoriete sociale netwerken. Daarnaast zijn er de nemoPlayer mediaspeler en Acer UrFooz voor het maken van een ‘virtuele ik’ om aan je profiel op sociale netwerken toe te voegen.


De Acer beTouch E140 is uitgerust met 3,2 megapixel camera, een FM-radio met RDS en een 1300 mAh batterij. Voor connecties beschikt de smartphone over 3G, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth v2.1 met A2DP en GPS. De Acer beTouch E140 heeft de volgende afmetingen: 104,5 x 55,8 x 12,8 mm, en weegt 95 gram. De adviesprijs zou 199 euro bedragen.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content