Converteerbare tablet voor zakelijk gebruik

HP kondigt een 12,5-inch Windows-tablet met afneembaar toetsenbord aan die bedoeld is voor zakelijke gebruikers. Deze convertibele tablet is dan ook voorzien van allerlei beveiligings- en beheeropties.

De nieuwe HP Pro x2 612 kan worden gebruikt als alleenstaande tablet of als vervanger voor een laptop en is verkrijgbaar met allerlei invoeropties. Zo is dit apparaat verkrijgbaar met afneembaar “Power Keyboard” met extra batterij en vga-, Ethernet-, DisplayPort en 2 x usb 3.0-poorten.


Dit toetsenbord heeft aan de zijkant ook een connector voor een optioneel HP UltraSlim dock. De tablet-batterij houdt het 8 uur en 15 minuten uit; als je het Power Keyboard aansluit verlengt dit de autonomie tot 14 uur en 15 minuten.


Als alternatief kun je ook kiezen voor het “soft base keyboard”, een licht en ultradraagbaar afneembaar toetsenbord met led-verlichting. Dit lichtere toetsenbord heeft een usb 3.0-poort. Een andere optie is de Wacom pen met ingebouwde houder, waarmee je op de tablet kunt tekenen. Daarbij worden 1.024 drukniveaus ondersteund.


De HP Pro x2 612 heeft een 12,5-inch Full HD scherm en is verkrijgbaar met Intel Core i3/i5-processoren met Intel vPro. Een tpm-beveiligingsmodule is standaard ingebouwd. Een vingerafdruklezer en 4G LTE modem kun je optioneel bijkopen.


De HP Pro x2 612 is vanaf eind augustus verkrijgbaar vanaf 899 euro, inclusief Power Keyboard. Prijzen van de HP Pro x2 612 met “soft base keyboard” worden later bekendgemaakt.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content