Creëer thuis de sfeer van de bioscoopzaal

Het HTS9810 thuisbioscoopsysteem van Philips is een stijlvol vormgegeven 9.1 geluidssysteem met draadloze achterluidsprekers.

Het HTS9810 thuisbioscoopsysteem van Philips is een stijlvol vormgegeven 9.1 geluidssysteem met draadloze achterluidsprekers.

Volgens Philips dompelt het nieuwe surround geluidssysteem je onder in de echte bioscoopsfeer. De 9.1 Cinema Sound wordt geleverd door vier luidsprekers op voet plus een speciale centerspeaker en een subwoofer. De draadloze achterluidsprekers zorgen ervoor dat er geen kabels door de huiskamer lopen. Elk van de luidsprekers op voet beschikt over een hoogstaande soepele-koepeltweeter van 18 mm en twee full-range drivers van 3 inch voor de klassieke 5.1 weergave, plus een bijkomende, specifiek afgeschuinde 2,5 inch driver. Samen creëren ze het 9.1 Cinema Sound-effect. De subwoofer, met digitale klasse D-versterker van 130 watt, zorgt voor een diep en gedetailleerd laag. De Philips DoubleBASS-verwerking verleent de muziek en filmtracks extra diepte en punch door de diepste, onhoorbare bastonen terug te converteren naar de hoorbare frequenties die door de subwoofer aangereikt worden. Om de sfeer van in de bioscoop helemaal te herscheppen beschikken de vier luidsprekers op voet over hun eigen ‘bioscooplichtjes’ die aan de basis zijn gemonteerd. Deze bioscooplichtjes dimmen wanneer de film start en gaan weer oplichten als de film in pauze gezet of gestopt wordt. De superdunne dvd-/versterkereenheid kun je staand gebruiken of ook aan de muur bevestigen. Het dvd-thuisbioscoopsysteem maakt deel uit van de Philips Design Collection en is gemaakt van hoogstaande hoogglansmaterialen. Het heeft zacht afgeronde contouren. Het gladde bedieningspaneel met aanraakscherm geeft de belangrijkste functies verlicht weer. De Philips HTS9810 is beschikbaar voor de prijs van 1.699,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content