De speelsheid van een mozaïek

Creative kondigt een nieuwe ZEN draagbare mediaspeler aan voor muziek-, foto- en videobestanden in een kunstzinnig ontwerp.

Creative kondigt een nieuwe ZEN draagbare mediaspeler aan voor muziek-, foto- en videobestanden in een kunstzinnig ontwerp.

Voor de ZEN Mozaic zochten de ontwerpers van Creative hun inspiratie in de mozaïekkunst. De compacte draagbare mediaspeler (75,9 x 40 x 12,8 mm) is beschikbaar in het zilver, roze of zwart en in capaciteiten van 2, 4, 8 of 16 GB. De ZEN Mosaic ondersteunt audioformaten, zoals mp3, wma, WAM-DRM 10 en Audible (Format 4) en het jpeg-formaat voor foto’s. De nieuwe mediaspeler van Creative is uitgerust met een ingebouwde luidspreker, een 1,83-inch lcd-scherm, een FM-radio en een stemrecorder. Volgens Creative biedt een volle batterij een autonomie van ongeveer 32 uur. Creative biedt als optie ook het Creative TravelSound ZEN Mozaic luidsprekersysteem, dat fungeert als dockingsysteem en de speler oplaadt via USB of adapter. De ZEN Mosiac wordt geleverd met de nieuwe toepassing Creative Centrale om muziek-, foto- en videobestanden te organiseren, speellijsten te maken en video om te zetten naar het eigen videoformaat. De Creative ZEN Mozaic 2GB kost 59,90 euro, de 4GB versie 79,90 euro en de 8GB versie 99,90 euro. Deze versies zijn vanaf begin augustus beschikbaar. De ZEN Mozaic 16GB is na de zomer beschikbaar voor een adviesprijs van 149,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content