Dell tablet in configuratie voor zakelijke gebruikers

De 10-inch tablet van Dell is nu ook verkrijgbaar in de Latitude 10 essentials-configuratie die bij uitstek geschikt is voor organisaties zoals scholen en kleine bedrijven, aldus Dell.

De 10-inch tablet van Dell is nu ook verkrijgbaar in de Latitude 10 essentials-configuratie die bij uitstek geschikt is voor organisaties zoals scholen en kleine bedrijven, aldus Dell.


De Latitude 10 essentials is een Windows 8 tablet die volgens Dell op uiterst eenvoudige en veilige wijze te integreren is met bestaande ict-omgevingen. De tablet kan je ook delen met meerdere gebruikers.


De Latitude 10 heeft een behuizing vervaardigd uit een magnesiumlegering en is voorzien van een robuuste coating die zacht aanvoelt en een goede grip biedt. De tablet is uitgerust met een Intel Atom Z2760 1,5 GHz Dual Core processor en 2 GB DDR2 SDRAM. Het scherm is een 10.1-inch (25,7cm) HD Multi-touch ledbacklit scherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels en Corning Gorilla-glas.


De Dell Latitude heeft een 64 GB Mobility Solid State Drive voor opslag en ondersteunt sd-geheugenkaarten. Ook Bluetooth en WiFi behoren tot de uitrusting. Optioneel kan je een dockingstation kopen dat speciaal voor de Latitude 10 is ontworpen en waarop je randapparatuur zoals monitor, toetsenbord en muis kan aansluiten. De tablet kan je ook gebruiken met de optionele Wacom Active stylus. Volgens Dell is de batterij goed voor een autonomie tot 10 uur.


De Latitude 10 tablet biedt ondersteuning voor de Snap Mode van Windows 8. Daarmee kan je tussen twee applicaties schakelen en zo bijvoorbeeld via Skype op afstand communiceren met een docent en tegelijkertijd aantekeningen maken in Microsoft OneNote.


De 64 GB-versie van de Dell Latitude 10 essentials-configuratie is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 549 euro exclusief btw. De 32 GB-versie zal in de komende maanden verkrijgbaar zijn voor 499 euro exclusief btw. De Dell Latitude 10 in standaard configuratie werd in oktober 2012 geïntroduceerd en heeft een adviesprijs vanaf 654 euro exclusief btw.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content