Deskjet-merk van HP blaast twintig kaarsjes uit

Om de twintigste verjaardag te vieren van het DeskJet-merk introduceert HP de Deskjet D2500-printerreeks en Deskjet F4200-reeks All-in-Ones.

Om de twintigste verjaardag te vieren van het Deskjet-merk introduceert HP de DeskJet D2500-printerreeks en Deskjet F4200-reeks All-in-Ones.

Met twee nieuwe reeksen zet HP de verjaardag van het Deskjet-merk luister bij. De Deskjet D2500-printerreeks en de Deskjet F4200-reeks All-in-Ones maken gebruik van nieuwe HP 60-inktpatronen met HP Vivera-inkten. De HP 60-inktpatronen hebben een nieuw printkopontwerp waarmee kleinere inktdruppels worden afgezet die zorgen voor subtieler gedetailleerde afbeeldingen en grafieken. Bovendien hebben de inkten water- en vlekbestendige eigenschappen. Voor intenser gebruik van beide Deskjet-reeksen biedt HP optionele 60XL-inktpatronen met een grote capaciteit. Ze produceren volgens HP drie keer meer zwart en twee keer meer kleur dan standaardpatronen voor Deskjetprinters. De afdruksnelheid van de Deskjet D2500 en F4200 bedraagt 26 pagina’s per minuut (ppm) in zwart en 20 ppm in kleur. De nieuwe HP Deskjet-reeksen kregen ook gebruiksvriendelijke printfuncties. Zo is er een knop om het afdrukken met één druk te annuleren, wat het printen van ongewenste pagina’s voorkomt. Ook is er een ultracompacte opvouwlade voor 80 vellen papier. De printers kunnen foto’s afdrukken van 4 x 6-inch tot foto’s in panoramaformaat. Ook bieden de printers automatische verwijdering van rode ogen en een naadloze integratie van Snapfish in HP’s Photosmart Essential-software. Alle nieuwe HP Deskjet-printers zijn voorzien van de HP Smart Web Printing-tool die webpagina’s automatisch aanpast om het wegvallen van randen te voorkomen. Ook kun je op webpagina’s content selecteren die je wil afdrukken om papier en inkt te besparen. De printers waarschuwen wanneer er nieuwe inktpatronen moeten worden besteld. Via HP SureSupply kun je de patronen vinden die geschikt zijn voor je printer, en dit via uiteenlopende online bronnen. Bovendien biedt het HP Planet Partners-recyclageprogramma gratis opties voor de recyclage van patronen.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content