Desktoppc’s voor gamefanaten

Acer gaf de nieuwe Aspire Predator desktopreeks een opvallend stoer design mee om te onderstrepen dat deze reeks specifiek bedoeld is voor de hardcore gamer.

Acer gaf de nieuwe Aspire Predator desktopreeks een opvallend stoer design mee om te onderstrepen dat deze reeks specifiek bedoeld is voor de hardcore gamer.

Acer lanceert een nieuw gamma desktoppc’s dat specifiek bedoeld is voor mensen die vaak computergames spelen. Het Acer Predator-gamma bestaat voorlopig uit drie modellen in verschillende configuraties en prijzen: Aspire Predator Trooper, Aspire Predator Crusher en Aspire Predator Eliminator. De kopergekleurde metalen behuizing van de nieuwe Predator-reeks kan aan de voorkant omhoog en toont dan een dvd-r en Blu-Ray station. Blauwe LED’s tonen de usb- en audiopoorten en de Multi-card lezer met lichteffecten. De harde schijven zijn snel toegankelijk en vervangbaar waardoor de nieuwe Acer Aspire Predator eenvoudig uit te breiden is. Het systeem ondersteunt RAID 0, 1, 5, 1+0 modi met NVIDIA MediaShield opslagtechnologie voor gegevensbeveiliging. De Predator maakt ook gebruik van Dual LAN technologie voor snelle bestandsoverdracht en hoge systeemprestaties, terwijl de teaming modus twee verbindingen tegelijkertijd laat werken voor netwerkredundantie. Het vloeibaar koelsysteem van de Predator werd speciaal door Acer ontwikkeld om een perfecte systeemwerking te garanderen zonder oververhitting. De Aspire Predator is uitgerust met de overklokbare Intel Core2 Extreme quad-core processor met 1333 MHz FSB. Het nTune overklok hulpprogramma biedt een eenvoudige controle over het complexe proces van overklokken van de CPU, RAM en grafische kaarten zonder de noodzaak om na de aanpassingen constant te rebooten. De Aspire PREDATOR desktops zijn voorzien van onder meer een multimedia gaming toetsenbord met verlichte toetsen om in het donker te spelen, gaming muis, Dolby Home Theater audio met EAX4.0 ondersteuning.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content