Deze activiteitsmeter heeft de vorm van een smartwatch

Polar A300 © Polar

De nieuwe Polar A300 is een 24/7 activiteitsmeter die in combinatie met de Polar H7 harslagsensor inzicht geeft in trainingen gebaseerd op hartslag.

De Polar A300 is een waterdichte 24/7 activiteitsmeter in de vorm van een smartwatch in een verwisselbaar siliconen polsbandje. Polsbandjes in zes verschillende kleuren zijn extra verkrijgbaar. De A300 heeft een autonomie van maximaal vier weken. De Polar 300 meet de totale actieve tijd, het aantal stappen, de afgelegde afstand en de slaaptijd, met inbegrip van de kwaliteit van de slaap.

In combinatie met de Polar H7 hartslagsensor kun je er je trainingen gebaseerd op hartslag mee beheren. De gebruiker ontvangt motiverende feedback direct na de training. Bijvoorbeeld via de Energy Pointer, die visueel weergeeft wat het belangrijkste effect was van de training: conditieverbetering of vetverbranding.

De Smart Calories-functie berekent het totale calorieverbruik tijdens het trainen en de dagelijkse activiteit en toont precies hoeveel calorieën werden verbruikt gedurende de dag. De Activity Benefit-functie registreert alle actieve keuzes gedurende de dag en laat zien hoe ze helpen om gezond te blijven.

De Polar A300 beloont de gebruiker wanneer hij genoeg heeft gedaan, en spoort hem aan tot beweging wanneer het dagelijkse activiteitsdoel nog niet helemaal is bereikt. Daarnaast onderbreekt de A300 lange periodes van inactiviteit door te trillen en de gebruiker aan te moedigen om te bewegen.

Je synchroniseert de activiteits- en trainingsgegevens van de A300 via een energiezuinige Bluetooth 4.0-verbinding met de Polar Flow webservice en mobiele app. Dagelijkse activiteits- en trainingsoverzichten in Polar Flow kunnen gedeeld worden met vrienden voor extra motivatie.

De Polar A300 is vanaf juni verkrijgbaar voor 119 euro. In combinatie met de H7 hartslagsensor kost het polsbandje 159 euro. Extra polsbandjes kosten 24,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content