Deze bolvormige draadloze led-lamp is verplaatsbaar

Philips hue GO © Philips

Philips voegt een draagbare versie toe aan zijn draadloze led-sfeerverlichting hue. Volledig opgeladen kan de bolvormige Philips hue Go drie uur lang branden.

Het Philips hue draadloze verlichtingssysteem bedien je met je smartphone of tablet en werkt ook samen met meer dan 200 verschillende “Friends of hue” Android- en iOS-apps.

Na de ‘vaste’ versie, die we in 2013 uitgebreid testten, lanceert Philips nu de hue GO, een draagbare versie met oplaadbare led-lampen die drie uur lang branden en die je overal met je mee kunt nemen. Je kunt de lamp bijvoorbeeld verplaatsen van je woonkamer naar je slaapkamer of je tuin. De hue GO is beschermd tegen vocht en stof volgens de IP20-specificatie. De batterij is in anderhalf uur opnieuw geladen.

Via de bedieningsknop op de lamp kan je het licht zelf aanpassen als je je smartphone of tablet niet bij de hand hebt. Kies uit zeven verschillende lichteffecten gaande van functioneel warmwit licht en koel vitaliserend daglicht tot één van de vijf natuurlijke dynamische effecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure. Je kan kiezen uit meer dan 16 miljoen kleuren om je verlichting te personaliseren.

Net zoals bij de ‘grote’ hue werkt de hue GO samen met allerlei andere mobiele apps. Zo kun je bijvoorbeeld een ‘lichtmelding’ instellen als er een nieuwe e-mail of sms binnenkomt. Hiervoor heb je wel de apart verkrijgbare hue Bridge nodig, die overigens standaard wordt meegeleverd met het hue startpakket.

De hue GO heeft een halve bolmvorm van 120 mm doorsnede en 70 mm hoogte en is gemaakt van doorzichtige kunststof. De led verbruikt 6 watt tijdens het branden en 12 watt tijdens het laden. De lichtsterkte varieert van 300 lumen (lm) bij een kleurentemperatuur van 4000 Kelvin (K) tot 240 lm bij 2200 K.

De Philips hue GO kost 99,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content