Deze case beschermt iPhone 6 tegen val van twee meter

Thule X4 voor iPhone 6 © Thule

De Thule Atmos X4 is een dunne case voor Apple iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Ze beschermt de kostbare iPhone tegen een val van maximaal twee meter.

Volgens Thule, de Zweedse fabrikant van tassen en cases, doorstaat de nieuwe Atmos X4 case extreme testen. Zo vangt het hoesje een val van twee meter op. Net zoals de eerder door ons geteste Atmos X3 case heeft de X4 een constructie van stevig polycarbonaat die uit twee componenten bestaat met bijzondere schokabsorberende eigenschappen waarvoor Thule een octrooi heeft aangevraagd.

De randen van de telefoon worden extra beschermd met “ShockStop corners”. Dus ook als je iPhone op zijn rand valt, is hij beschermd.

Vooraan is er een “StratoShield” schermbeschermer die je aanraakscherm en Touch ID sensor perfect laat werken, maar beschermt tegen krassen, hinderlijke weerkaatsingen en vuile vingerafdrukken.

De achterkant van de case heeft een speciale textuur waardoor je een betere grip hebt. Alle poorten van de iPhone blijven beschikbaar.

De Thule Atmos X4 iPhone 6 Case meet 7,5 x 1,1 x 14,3 cm. De afmetingen van de Thule Atmos X4 iPhone 6 Plus Case zijn 8,6 x 1,2 x 16,3 cm.

De cases zijn vanaf half juli verkrijgbaar in de kleuren Black, White/Dark Shadow en Fiery Coral /Dark Shadow voor een prijs van 69,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content