Deze compacte draadloze luidspreker is waterdicht

UE Roll familie © UE

Ultimate Ears introduceert een compacte en waterdichte draadloze luidspreker. De UE Roll straalt geluid 360 graden in het rond en is bestand tegen spelen, gooien of laten vallen.

De nieuwe UE Roll Bluetooth speaker van Ultimate Ears, een merk van de Logitech-groep, is verkrijgbaar in zeven verschillende hippe designs en gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen, zodat hij tegen een stootje kan. De UE Roll is ook waterdicht volgens de IPX7-specificatie.

Met behulp van de geïntegreerde elastische koord bevestig je de Roll aan bijvoorbeeld je zwembroek of je rugzak. De UE Roll produceert een krachtig en helder 360-graden geluid met een diepe bas.

De Lithium-ion batterij gaat negen uur mee. Je kunt de stand van de batterij opvragen door gelijktijdig de plus- en min-volumetoetsen in te drukken. De Roll zal je de lading van de batterij dan (in het Engels) voorlezen.

Met de UE ROLL-app voor iOS en Android kun je wakker worden met jouw favoriete muziek, op afstand de speaker inschakelen of het geluid verdubbelen door het te koppelen met een andere speaker uit het Ultimate Ears gamma.

De UE Roll is vanaf juli verkrijgbaar en kost 129,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content