Deze dashcam heeft twee cameralenzen en wifi aan boord

Transcend DrivePro 520 Car Video Recorder © Transcend

De Transcend DrivePro 520 Car Video Recorder heeft twee cameralenzen waardoor deze dashcam zowel de situatie op de weg als in het voertuig kan vastleggen. Bovendien is de lens aan de achterzijde voorzien van infrarood LED’s voor nachtopnamen.

De nieuwe DrivePro 520 dashcam van Transcend kan door middel van een voor- en achtercamera vastleggen wat er zowel buiten als binnen het voertuig gebeurt. De camera aan de voorzijde heeft een f/1.8 diafragma, een 130° kijkhoek en een Full HD-beeldsensor voor 1080p (30fps) opnames. De achtercamera (720p – 30fps) is voorzien van infrarood LED’s die automatisch inschakelen bij slechte lichtomstandigheden.

Met de snapshot-functie kan je foto’s maken tijdens het opnemen door simpelweg op de snapshot-knop te drukken. De ingebouwde GPS-ontvanger van de DrivePro 520 zorgt ervoor dat de GPS-coördinaten, datum en tijd wordt weergegeven op het beeldmateriaal.

Transcend biedt ook DrivePro Toolbox software (voor Windows) om de hele rit met informatie zoals GPS-coördinaten, snelheden, datum en tijd terug te kijken.

De Transcend DrivePro 520 heeft wifi ingebouwd. Met de gratis downloadbare DrivePro App voor Apple iOS en Android apparaten kan je de DrivePro 520 bedienen. Door verbinding te maken met het draadloze netwerk van de DrivePro 520 is het mogelijk beeldmateriaal live te bekijken, terug te spelen of te downloaden.

Transcend levert de DrivePro 520 met een hoge kwaliteit 32 GB microSD MLC geheugenkaart waarmee tot 4 uur Full HD filmmateriaal opgeslagen kan worden. Zodra de motor van het voertuig wordt gestart, begint de DrivePro 520 automatisch met opnemen.

De adviesprijs van de Transcend DrivePro 520 Car Video Recorder werd nog niet bekend gemaakt. Transcend geeft een garantie van twee jaar op het product.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content