Deze draagbare luidspreker van LG kan je bedienen met je stem

LG Music Flow speakers © LG

LG Electronics voegt nieuwe modellen toe aan zijn Music Flow-gamma. Het betreft een draagbare speaker (H4 Portable), Wi-Fi soundbars (HS7 en HS9) en een streaming Blu-ray-speler (BP550). Dankzij de nieuwe Home Chat-functie kun je Engelstalige gesproken bevelen aan je draadloze speakers geven.

De LG Music Flow-speakers werken draadloos via wifi in naar keuze de 2.4- of 5GHz-frequentiebanden. Je kunt ze ook draadloos aan elkaar koppelen. Dankzij de ingebouwde Bluetooth-voorziening kun je er ook draadloos muziek op afspelen van je Android- of iOS-smartphone of -tablet. Apparaten koppelen kan eenvoudig via de ingebouwde nfc-chip. Die chip zorgt er desgewenst ook voor dat muziek van je smartphone automatisch begint te spelen wanneer je telefoon zich op dertig centimeter afstand van de speaker(s) bevindt.

Via de LG Music Flow Player-app heb je volledige toegang en controle tot je digitale muziekcollectie. Met behulp van de LINE messaging-app voor iOS en Android kun je Engelstalige gesproken bevelen geven aan de luidsprekers. Bijvoorbeeld “play songs for a party” of “turn off music at 10pm”.

De H4 Portable is LG’s eerste draadloze luidspreker met een ingebouwde batterij. Deze speaker heeft 24 bit/192kHz HD audio.

De twee nieuwe soundbars (HS7 en HS9) ondersteunen 7.1-geluid en hebben een hoogwaardige DAC (digitaal analoog convertor) met hifi-kwaliteit. De HS7 ondersteunt eveneens 24 bit/192kHz HD audio.

De nieuwe BP5503D Blu-ray-speler kun je op Music Flow luidsprekers aansluiten om op die manier draadloos muziek te streamen vanaf elke cd, dvd of usb-drive.

LG’s Music Flow-gamma bestaat ondertussen uit de H3, H4 (portable), H5 en H7 Wifi-speakers, de HS6, HS7 en HS9 soundbars, de BP550 Blu-ray-speler en de MR140 Flow Bridge die alles draadloos aan elkaar koppelt.

De nieuwe Music Flow-apparaten worden voor het eerst getoond op de CES-beurs die van 6 tot 9 januari 2015 plaatsvindt in Las Vegas. Ze zullen daarna bij ons op de markt komen voor een voorlopig nog onbekende prijs.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content