Deze fietsnavigator heeft een groot scherm

Mio Cylco 200 © Mio

MiTAC lanceert de Mio Cyclo 200, een fietsnavigator voor de recreatieve fietser die wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde OpenStreetMaps fietskaarten.

De Mio Cyclo 200 is een instapmodel fietsnavigator. Het toestel heeft de nieuwste Mio Cyclo-software, met Surprise Me-functie die fietsers drie verschillende fietsroutes suggereeert, gebaseerd op de tijd of afstand die de gebruiker invoert. Deze navigatiecomputer voor recreatieve fietsers is direct gebruiksklaar dankzij de vooraf geïnstalleerde OpenStreetMaps-kaarten van West-Europa.

De Cyclo 200 heeft een 3,5-inch plat aanraakscherm en een intuïtieve interface met slechts zes grote knoppen. Net als bij autonavigatie kun je eenvoudig van A naar B navigeren door een adres in te voeren.

Met de desktop-applicatie kan de gebruiker zijn routegeschiedenis beheren, downloaden, doorzoeken en ervaringen delen met vrienden. Ook kan men een GPX-bestand naar de Cyclo 200 downloaden.

Een druk op de “Waar ben ik”-knop toont direct je positie, met huidig adres en lengte- en breedtegraad. In noodgevallen kan men die informatie doorgeven aan bijvoorbeeld de hulpdiensten. De Cylco 200 bevat ook verschillende interessante locaties of poi’s, variërend van fietsenwinkels tot restaurants.

De herlaadbare batterij gaat tot tien uur mee. De Cyclo 200 is bestand tegen water volgens de IPX5 specificaties.

De Mio Cyclo 200 heeft een adviesprijs van 179,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content