Deze Full HD Chromebook is geschikt voor entertainment

Toshiba Chromebook cb-30b © Toshiba

Toshiba introduceert met de Chromebook 2 CB30-B een laptop met een ips-scherm van 13,3 inch. Deze Full HD Chromebook heeft een autonomie van negen uur en weegt slechts 1,35 kg.

Kloppend hart van Toshiba’s nieuwe Google Chrome OS 13,3-inch (33,8 cm) laptop is een 2,16 GHz Intel Celeron NB2840 processor met geïntegreerde HD graphics, aangevuld met 4 GB werkgeheugen en 16 GB eMMC opslagruimte, die je kunt uitbreiden door middel van een sd/sdhc-geheugenkaartje.

Je krijgt zoals bij alle Chromebooks twee jaar lang gratis 100 GB cloudopslag bij Google Drive. Onder het toetsenbord zitten stereoluidsprekers die afgesteld zijn door Skullcandy voor een optimale geluidskwaliteit bij het bekijken van video op het Full HD ips-scherm.

Dankzij de hoogwaardige HD-webcam van de Toshiba CB30-B kunnen gebruikers videogesprekken met helder beeld voeren met vrienden, familie en gebruikers. Twee microfoons met ruisonderdrukking garanderen een goede verstaanbaarheid.

Je sluit deze Chromebook op een groter scherm aan via de ingebouwde hdmi-uitgang. Verder krijg je ook één usb 2.0- en één usb 3.0-poort, de laatste met oplaadfunctie die ook in de slaapstand werkt.

Wireless-AC en Bluetooth 4.0 zijn eveneens van de partij, maar een Ethernet-poort ontbreekt. De 45 Wh Lithium-ion accu van de Toshiba Chromebook 2 gaat negen uur mee.

De Toshiba Full HD Chromebook 2 CB30-B meet 320 x 214 x 19,3 mm en weegt 1,35 kg. Deze laptop heeft een adviesprijs van 399 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content