Deze hoofdtelefoon is speciaal ontworpen voor mobieltjes

Sennheiser HD 630VB © Sennheiser

Sennheiser introduceert een hoofdtelefoon voor smartphones en andere mobieltjes met hogeresolutie-audio. De Sennheiser HD 630VB koptelefoon heeft verder een speciale transducer die zorgt voor intense basgeluiden.

Sennheiser ontwierp de nieuwe HD 630VB hoofdtelefoon speciaal voor gebruik met mobiele apparaten. Deze gesloten koptelefoon ondersteunt hd-audio en heeft een frequentiebereik van 10 tot 42.000 Hz.

Dankzij de lage impedantie van 23 ohm krijg je ook op mobiele apparaten een hoog volume. De speciaal voor de HD 630VB ontwikkelde transducer zorgt voor intense bas met een “bass boost” van ±5dB bij 50 Hz.

Op de rechteroorschelp van de HD 630VB zit een geïntegreerde afstandsbediening waarmee je het volume aanpast, tussen nummers wisselt of gesprekken aanneemt. Met een draaischijf pas je het basniveau aan. In de kabel is een omnidirectionele microfoon geïntegreerd.

In de oorschelpen, hoofdband en draaischijf is lichtgewicht, maar stevig aluminium verwerkt, waardoor deze koptelefoon slechts 400 gram weegt. Je kunt de hoofdtelefoon makkelijk opvouwen en met je meenemen in het meegeleverde beschermingstasje. De Sennheiser HD 630VB wordt verder geleverd met een 3,5-naar-6,3mm verloopstekker zodat je hem ook binnenshuis kunt gebruiken met gewone hifi-apparatuur.

De Sennheiser HD 630VB kost 499 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content