Deze iOS-microfoons maken geluidsopnames in hoge kwaliteit

Sennheiser MKE 2 digital microfoon © Sennheiser

Sennheiser introduceert twee clip-on microfoons voor iOS-apparaten. Dankzij de Apple Lightning-connector van de ClipMic Digital en MKE 2 digital microfoons kun je geluidsopnames in hoge kwaliteit maken.

De ClipMic Digital en MKE 2 digital iOS-microfoons van audiospecialist Sennheiser hebben een ingebouwde microfoon-voorversterker en a/d (analoog/digitaal) converstietechnologie. Je sluit ze aan op de Lightning-connector van een recente Apple iPhone, iPad of iPod Touch. Sennheiser ontwikkelde de microfoons in samenwerking met Apogee Digital, fabrikant van professionele opnameapparatuur.

Met behulp van de MetaRecorder app kun je vervolgens professionele audio-opnames maken op je Apple-apparaat. Via de vrij gebleven headset-aansluiting kun je audio-opnames bovendien ‘levend’ monitoren.

MetaRecorder organiseert je audiobestanden en synchroniseert ze desgewenst met Final Cut Pro. Opnames kunnen in de hoogste 24 bit/96 kHz-kwaliteit gebeuren.

MetaRecorder kost normaal 4,99 euro, maar als je een Sennheiser ClipMic Digital of MKE 2 digital iOS-microfoon aansluit, worden alle mogelijkheden van de gratis versie ontsloten zonder dat je extra hoeft te betalen.

De Sennheiser ClipMic digital is uitgerust met een Sennheiser ME 2 microfoon. De ME 2 is gemaakt voor het opnemen van spraak en is bijvoorbeeld ideaal voor het opnemen van interviews. De ClipMic digital is sinds medio mei beschikbaar voor een adviesprijs van 199 euro.

De Sennheiser MKE 2 digital is uitgerust met de hoogwaardige MKE 2 microfoon van Sennheiser, de industriestandaard in film- en TV-producties. De MKE 2 digital is vanaf medio juni beschikbaar voor een adviesprijs van 499 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content