Deze kantoor-headset biedt actieve lawaai-onderdrukking

Plantronics Voyager UC © Plantronics

Met de Voyager Focus UC lanceert Plantronics de eerste bluetooth kantoor-headset met “active noise cancellation” of anc. De headset vermindert het lawaai en omgevingsgeluid in kantooromgevingen voor mensen die geconcentreerd willen communiceren of luisteren.

Hoofdtelefoons met actieve lawaai-onderdrukking bestaan natuurlijk al veel langer, maar een draadloze heaset voor kantoorgebruik met anc was er tot nu toe niet. Plantronics brengt daar verandering in met de Voyager Focus UC, bedoeld voor “unified communications” (simpel gezegd bellen en chatten in een kantooromgeving) en multimedia-applicaties.

De Voyager Focus UC is een over-het-oor stereo-headset met hifi-geluid die je een ganse dag kunt dragen. De headset schakelt zichzelf automatisch in- en uit bij het op- of afzetten dankzij een slimme sensor.

Dankzij de actieve lawaai-onderdrukking kunnen mensen die in een kantoor- of andere omgeving met veel geluid werken tijdens telefoongesprekken of werkzaamheden die concentratie vereisen, achtergrondgeluid elimineren.

Om het geluid dat wordt verstuurd en opgevangen door anderen te verminderen, reduceren drie precies afgestelde microfoons en lawaai-onderdrukkende algoritmes het lawaai dat veroorzaakt wordt door getik op toetsenborden en door gesprekken die dichtbij gevoerd worden.

Dankzij de ondersteuning voor Bluetooth Klasse 1 heeft de Voyager Focus UC een groot draadloos bereik van maximaal 45 meter zonder dat dit de batterij nodeloos belast.

Alle technische details over de Voyager Focus UC vind je bij Plantronics. De nieuwe headset kost 299 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content