Deze koptelefoon is zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar

Fresh 'n Rebel Caps Wireless Headphones © Fresh 'n Rebel

Fresh ’n Rebel introduceert twee on-ear hoofdtelefoons: een klassieke versie met kabel en een draadloos Bluetooth-model.

De Caps Headphones en Caps Wireless Headphones vormen de nieuwste toevoeging aan het Fresh ’n Rebel-assortiment met lifestyle-producten, zoals de eerder door ons geteste Noonday L Wireless Bluetooth Speaker.

De nieuwe Fresh ’n Rebel hoofdtelefoons vallen volgens de fabrikant op dankzij het rijke geluid, de diepe bas en het coole design. De Caps on-ear hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar als klassieke versie met kabel en als Bluetooth-model.

Dankzij het closed-back design worden omgevingsgeluiden in de trein, het vliegtuig of de auto gedempt, zodat muziekliefhebbers onderweg ongestoord naar hun favoriete muziek kunnen luisteren. De hoofdtelefoons hebben een inklapbaar ontwerp zodat je ze compact kunt opbergen als je ze niet gebruikt.

De Caps Wireless Headphones is uitgerust met een oplaadbare batterij voor 5 uur draadloos luisterplezier. Als de batterij van de hoofdtelefoon leeg is, kan je het meegeleverde afneembaar krulsnoer gebruiken om te blijven luisteren naar muziek. Het snoer is uitgerust met een geïntegreerde microfoon en afstandsbediening. Ook het klassieke model, de Caps Headphones, is uitgerust met een afneembaar snoer met geïntegreerde microfoon en afstandsbediening.

De Fresh ’n Rebel Caps Headphones en Caps Wireless Headphones zijn verkrijgbaar in de kleuren Peppermint, Cupcake, Indigo, Army en Ink. De Caps Headphones (3HP100) heeft een adviesprijs van 39,99 euro; die van de Caps Wireless Headphones (3HP200) bedraagt 59,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content