Deze luidsprekers spelen in alle richtingen

Samsung WA360 R7 © Samsung

De Wireless Audio 360 Speakers van Samsung zenden geluid in 360 graden uit en vullen iedere ruimte met muziek.

Samsung lanceert een draagbare en een vaste draadloze luidspreker die geluid in 360 graden uitzendt. De Samsung Wireless Audio 360 Speakers gebruiken een “ring radiator” waardoor ze geluid 360° in het rond uitzenden en op die manier iedere hoek van een kamer met audio vullen. Deze futuristisch ogende speakers lijken op een rugbybal.

De R7 is een staande model (dat ook opgehangen kan worden aan het plafond), terwijl je de R6 overal met je mee kunt nemen en overal kunt neerzetten. De draagbare R7 heeft een batterij met een autonomie van zes uur.

Het maakt niet uit waar je de Samsung WA360 opstelt. Omdat deze luidspreker het geluid in alle richtingen verspreidt, klinkt hij volgens Samsung voor elke luisteraar even goed.

De draadloze verbinding werkt via wifi. Je kunt de Samsung Wireless Audio 360 R6 & R7 Speakers via de Samsung Multiroom App met je tv, smartphone, tablet en soundbar verbinden en het geluid van verschillende streamingdiensten binnentrekken. Zo worden Spotify, Deezer en TuneIn ondersteund. Via de app kun je meerdere van deze en andere draadloze Samsung-speakers aan elkaar koppelen.

Het staande model R7 heeft een verkoopadviesprijs van 499 euro, terwijl de draagbare variant R6 een verkoopadviesprijs van 399 euro heeft. Beide modellen zijn verkrijgbaar in wit en zwart

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content